Wijkavond

Gepubliceerd: 15-10-2015

De locatie van de nieuwe school, het openbaar groen, de ontwikkelingen aan de Kop van de Parallelweg en activiteiten in de wijk voor jong en oud. Daar ging het over. Vorige week dinsdag (6 oktober) tijdens de wijkavond van De Pas.

De wijkraad besprak deze thema’s met zo’n zestig wijkbewoners, wijkwethouder Annette Nijhuis en wethouder Edith van Spiegel, enkele medewerkers van de gemeente en vertegenwoordigers van woningcorporatie Domijn en schoolbestuur Keender.

Er is volop gesproken over de mogelijke locaties voor de nieuwe school. Onder de wijkbewoners waren voorstanders voor locatie De Els. Anderen lieten weer tegengeluiden horen. Er werd deze avond ook gemeld dat er een mooie speelgelegenheid in de wijk komt voor jongere en oudere jeugd. Bewoners staan zelf aan de basis van het ontwerp en hebben aangegeven de speelvoorziening ook te willen onderhouden. Verder lieten de bewoners goede suggesties horen over de inrichting van de Kop van de Parallelweg. Het bleek deze avond weer goed om met elkaar van gedachten te wisselen, vragen te stellen, wensen te uiten en zaken te verhelderen.

Kijk ook eens op www.wijkraaddepas.nl

Wijkavond De Pas

Meer nieuws

 • Muziek in het centrum

  19-7-2018

  Tijdelijke invulling 'gat in de markt' met interactieve speeltoestellen....

 • Industrie-West

  19-7-2018

  Bestemmingsplan Industrie-West in najaar gepresenteerd....

 • Laadpalen

  19-7-2018

  Meer openbare laadpalen voor elektrische auto’s in Haaksbergen....

Nieuws overzicht