Woonrijp

Gepubliceerd: 5-1-2018

Vanaf half januari wordt een deel van het nieuwbouwgebied Hoeve-Oost in Sint Isidorushoeve woonrijp gemaakt. Woonrijp maken is het afwerken van openbare delen van een bouwterrein voor uiteindelijk gebruik. In De Hoeve gaat het om het definitief bestraten van straten, parkeervakken en stoepen.

Omdat aan de Kemerij en de Vaanholt een deel van de bouwwerkzaamheden is afgerond, gaat Abbink Wegenbouw uit Enschede de infrastructuur woonrijp maken. Het gaat in dit geval om de bestrating van de rijbaan, de parkeervakken en de trottoirs bij Vaanholt 1 tot en met 17 en het trottoir vanaf Vaanholt 17 tot en met Kemerij 24. Daarna zal de bestrating bij de patiowoningen aan de Vaanholt 2 tot en met 8 worden aangelegd.

Zes tot acht weken

In principe nemen de werkzaamheden ongeveer zes tot acht weken in beslag. De totale duur is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Omwonenden wordt gevraagd auto´s tijdelijk op een andere plek te parkeren. Bouwverkeer gaat tijdens de werkzaamheden weer via de tijdelijke aansluiting van de Vaanholt op de Goorsestraat.

Werk in uitvoering

Meer nieuws

 • Asbestsanering

  17-10-2018

  Project Bodem Asbest Sanering (BAS) officieel van start gegaan....

 • Marktplan

  17-10-2018

  Voorlopig geen invulling van ‘gat in de markt’ in Haaksbergen....

 • Afrit naar N18

  17-10-2018

  Aanleg gecombineerde afrit Enschede-West én N18 Haaksbergen....

Nieuws overzicht