Poen voor Groen

Gepubliceerd: 14-4-2021

Omdat bouwmarkten en winkels sinds half december dicht zijn geweest en ook nu slechts mondjesmaat mensen mogen binnenlaten, hebben de deelnemende gemeenten (ook Haaksbergen) besloten de actie Poen voor Groen te verlengen. Het blijft daarom ook na 31 maart mogelijk om een deel van uw geld terug te krijgen bij de aanschaf van energiebesparende producten voor uw woning.

Haaksbergenaren konden al een tijdje aanspraak maken op een subsidie van 50 euro voor de aanschaf van kleine energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld om energieverspillende lampen te vervangen door led of om het warmteverlies uit de woning te beperken door het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie. Maar vanwege de coronamaatregelen maakten Twentse huiseigenaren nog maar mondjesmaat gebruik van Poen voor Groen. Er is dus nog geld over en daarom is de actie verlengd. Maar wees er snel bij, want op is op.

Meer informatie

Wie mee wil doen koopt bij een deelnemende winkel materialen om in de woning energie te besparen. De kassabon kan ingediend worden via de actiewebsite. Binnen enkele weken staat het aankoopbedrag, tot een maximum van 50 euro, op de rekening. Kijk op  www.poenvoorgroen.nl voor meer informatie over de actie. Voor meer tips over energie besparen kunt u terecht bij de wooncoaches van Duurzaam Thuis Twente. Kijk op www.duurzaamthuistwente.nl.

lamp vervangen

Meer nieuws

 • Afvalinzameling

  6-5-2021

  Afvalinzameling rond Hemelvaartsdag en Pinksteren....

 • Biodiversiteit

  6-5-2021

  Haaksbergen werkt aan biodiversiteit in openbare ruimte....

 • Herdenking terugkijken

  6-5-2021

  Herdenken op afstand en online. Bekijk de uitzending van RTV Sternet....

Nieuws overzicht