Stichting Beeldende Kunst

Gepubliceerd: 6-6-2019

De gemeente heeft beheer en onderhoud van de eigen kunstcollectie overgedragen aan de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen. De afspraken hierover staan in een zogeheten dienstverleningsovereenkomst. Die overeenkomst is vorige week ondertekend. Namens de stichting deden voorzitter Rikky Dekkers en secretaris Azarja Fransen dat, namens de gemeente wethouder Antoon Peppelman.

De wethouder vertelde dat hij onder de indruk is van de beeldende kunst en de schilderkunst die in het bezit is van de gemeente Haaksbergen. “Naast de afspraken die in de dienstverleningsovereenkomst staan, ben ik erg blij met de toezegging van de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen om deze unieke kunstcollectie ook onder de publieke aandacht te brengen”, aldus een tevreden cultuurwethouder.

Contact

Wilt u contact opnemen met de Stichting Beeldende Kunst Haaksbergen? Stuur dan een mailtje naar sbkhaaksbergen@gmail.com.


Van links naar rechts John de Kiewit, Rikky Dekkers (voorzitter), wethouder Antoon Peppelman, Azarja Fransen (secretaris), Ans van Heiningen en Herman Put. Frédérique van Egmond ontbreekt op de foto. Foto: Betty Morsinkhof

SBKH

Meer nieuws

 • Horeca open met regels

  29-5-2020

  Vanaf 1 juni cafés, restaurants en terrassen weer open, wél regels!...

 • Scholen gaan weer open

  29-5-2020

  Informatie over verschillende onderwijssoorten en leerlingenvervoer....

 • Openingstijden

  29-5-2020

  Op tweede pinksterdag (maandag 1 juni) is het gemeentehuis gesloten....

Nieuws overzicht