Regiotaxi.

Gepubliceerd: 9-8-2017

Onlangs zijn inwoners die in het bezit zijn van een Wmo-pas geïnformeerd over de wijzigingen bij Regiotaxi. Een van de wijzigingen is een toeslag van drie euro per rit, als de Regiotaxi na 21.00 uur wordt geboekt voor de volgende dag. Tot 1 oktober betaalt de gemeente dat bedrag.

Op tijd reserveren van een rit is belangrijk, omdat zo meerdere ritten tegelijk ingepland kunnen worden. Het komt nu echter vaak voor dat reizigers pas heel laat reserveren. Hierdoor kunnen ritten niet goed gecombineerd worden en zit de taxi dikwijls bij lange na niet vol of is die soms zelfs leeg. Om op tijd reserveren te stimuleren is afgesproken drie euro toeslag in rekening te brengen voor ritten die na 21.00 uur worden geboekt voor de volgende dag.

Na 1 oktober

De drie euro toeslag wordt de komende maanden nog niet bij de reiziger in rekening gebracht, maar door de gemeente betaald. Over de situatie na 1 oktober 2017 worden de pashouders tijdig geïnformeerd.

Meer informatie

In Haaksbergen wordt het Regiotaxivervoer verzorgd door Brookhuis personenvervoer. Meer informatie over de nieuwe regeling is te vinden op de website van Regiotaxi Twente. Ook kan er contact worden opgenomen met de Noaberpoort via (053) 573 45 89 of info@noaberpoort.nl.

Logo Regiotaxi Twente

Meer nieuws

 • Muziek in het centrum

  19-7-2018

  Tijdelijke invulling 'gat in de markt' met interactieve speeltoestellen....

 • Industrie-West

  19-7-2018

  Bestemmingsplan Industrie-West in najaar gepresenteerd....

 • Laadpalen

  19-7-2018

  Meer openbare laadpalen voor elektrische auto’s in Haaksbergen....

Nieuws overzicht