Kleine Kerkje Buurse

Sfeervol, intiem en met een rijke historie. Dat maakt het Kleine Kerkje Buurse tot een ideale locatie voor een huwelijk.

Het Kerkje is in 1857 gebouwd, waarbij de stenen door de Buursenaren zelf zijn gebakken en aangevoerd. Het gebouw heeft dus zowel grote historische als emotionele waarde en wordt beheerd door een stichting.

Door het Kerkje te verhuren, genereert de stichting financiƫle middelen om het Kleine Kerkje voor Buurse te behouden. Het Kleine Kerkje is sfeervol voor kleine en grotere gezelschappen. U kunt zelf invulling geven aan de huwelijksceremonie en wij kunnen u ondersteunen waar nodig. Op korte afstand van het Kerkje vindt u in Buurse horecagelegenheden waar u na de ceremonie uw bruiloft kunt vieren. Het is ook mogelijk om in het Kerkje bijvoorbeeld uw receptie, lunch of feest te houden.

Meer informatie over deze mogelijkheden en ons Kerkje vindt u op de website. Mocht u meer willen weten over trouwen in ons Kerkje, belt u met onderstaand nummer, wij staan u graag persoonlijk te woord.

06-39541245 | www.kleinekerkjebuurse.nl

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl