Startenintwente.nl

StarteninTwente.nl is hét online platform voor starters. Met alle informatie en tools die u nodig heeft. En de mogelijkheid om te netwerken.

Advies & informatie

Waar moet u allemaal aan denken als u een eigen bedrijf start? Op StarteninTwente.nl vindt u een overzicht van belangrijke informatie, onder meer over het organiseren van uw bedrijf, geldzaken, administratie, markt en marketing. Bent u op zoek naar advies bij de start? Eerste hulp wordt geboden door ROZ. Ook andere programma’s voor starters vindt u hier.

Handige tools

Wilt u uw bedrijf testen, klanten leren kennen of markten verkennen? Ga dan zelf aan de slag met de praktische tools op het platform. Ook als u al wat langer actief bent als ondernemer zijn deze tools zeer geschikt.

Netwerken

Wilt u andere starters vinden en zelf gevonden worden? Maak dan een profiel aan op dit platform en kom in contact met andere starters en ondernemers in Twente, en in uw eigen gemeente. Dat is heel simpel: met enkele gegevens, een korte pitch van uw bedrijf en een foto of logo heeft u al een profiel en kunt u gevonden worden via dit platform. Er is ook een overzicht op het platform van ondernemersverenigingen en netwerken in uw gemeente.

Trainingen en bijeenkomsten

Het platform heeft ook een agenda. Hier wordt u op de hoogte gehouden van interessante trainingen en bijeenkomsten voor starters. Daarnaast zijn er ervaringsverhalen van andere starters en ondernemers ter inspiratie. 

StarteninTwente.nl is een initiatief van Twentse gemeenten en ROZ, mede mogelijk gemaakt door provincie Overijssel en ontwikkeld door InnoValor. 

Ga naar www.startenintwente.nl

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl