Financiële hulp en advies

ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) biedt financiële hulp en advies aan ondernemers namens de gemeente.

Zijn de inkomsten uit uw bedrijf (tijdelijk) niet meer voldoende om de noodzakelijke kosten te betalen? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen en loopt het voortbestaan van uw bedrijf gevaar? Wellicht komt u in aanmerking voor Bbz. Bbz staat voor Besluit bijstandverlening zelfstandigen en kent twee mogelijkheden: een inkomensaanvulling en kredietmogelijkheid. ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) voert deze regeling uit voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, zo ook voor Haaksbergen. De adviseurs van ROZ staan klaar om u te helpen, in welke situatie u ook verkeert met uw bedrijf. Ook wanneer u nadenkt over stoppen. 

Meer info over de (financiële) mogelijkheden van ROZ voor ondernemers: www.rozgroep.nl/ondernemers 

Schuldhulpverlening voor ondernemers

ROZ biedt ook gespecialiseerde schuldhulpverlening in opdracht van de gemeente Haaksbergen wanneer uw onderneming ernstige financiële problemen heeft. De adviseurs begeleiden u bij het afwikkelen van de schulden. Zij helpen de oorzaken in kaart te brengen, proberen regelingen te treffen met schuldeisers en een faillissement te voorkomen. Samen met u zoeken zij naar oplossingen. 

Contact met ROZ

Heeft u financiële problemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ROZ. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. U kunt ook het contactformulier via de website van het ROZ invullen: www.rozgroep.nl/contact  

Telefoon: (074) 241 51 00

Email: info@rozgroep.nl

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl