Molenstraat 51

Hier vindt u de belangrijkste informatie over de opvanglocatie aan de Molenstraat 51.

Maandag 6 november is de bestuursovereenkomst en het document met aanvullende werkafspraken officieel getekend door het COA en de gemeente. Dit is nodig om alleenstaande minderjarige vluchtelingen op te vangen aan het pand aan de Molenstraat 51.

Vanwege de grote druk op opvangplaatsen voor jonge alleenstaande vluchtelingen komen dinsdag 7 november al de eerste 20 jongeren naar de opvanglocatie in Haaksbergen. Na een maand kan dit aantal worden opgehoogd naar 34 als het college daarmee instemt.

Vragen of meer weten?
Heeft u vragen of wilt meer weten over de opvang aan de Molenstraat 51, dan kunt u contact opnemen met Marit Teusink. Zij is de locatiemanager en is bereikbaar via maritteusink@coa.nl. Binnenkort is het algemene telefoonnummer van de locatie bekend. Via dit telefoonnummer kunt u 24/7 medewerkers en beveiliging bereiken.
Wij hebben er vertrouwen in dat de opvang goed zal verlopen. Heeft u toch nog vragen voor de gemeente, dan kunt u ons bereiken via opvang@haaksbergen.nl of via 053-5734567.

De belangrijksteĀ informatie die is gedeeld met de aan- en omwonenden van het hotel en de voortgang van het proces vindt u hier.

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl