Cursus Digisterker

Gepubliceerd: 7-9-2017

Op dinsdag 19 september start de vierdelige cursus Digisterker: `werken met de e-overheid’. Plaats van handeling: Theater De Kappen. Steeds meer zaken gaan via het digitale loket. Van het aanvragen van huurtoeslag tot het doorgeven van een verhuizing. Wilt u weten hoe dat werkt? Kom naar de cursus.

Cursusdeelnemers leren in een kleine groep en onder begeleiding van docenten stapsgewijs ervaring opdoen met de elektronische overheid. Zo wordt er geoefend met digitale aanvragen via de website van de gemeente Haaksbergen. Ook het gebruik van de DigiD komt aan de orde. De overheid vraagt steeds vaker naar een DigiD: een persoonlijke digitale sleutel voor de overheid. In de cursus leert men aan de hand van een werkboek hoe een DigiD kan worden aangevraagd en gebruikt.

Inschrijven

De cursus begint op 19 september en duurt van 18.30 tot 20.30 uur. U kunt zich inschrijven via www.hierleerjewat.nl of via www.bibliotheekhaaksbergen.nl (ga bij ‘wat is er te doen’ naar Cursus Digisterker). Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Danielle Bekkers via (053) 57 30 200 of info@kulturhushaaksbergen.nl.

Banner Kulturhus Haaksbergen

Toetsenbord

Meer nieuws

 • Verkeersexamen

  22-5-2018

  Op 24 mei leggen leerlingen het praktisch verkeersexamen af...

 • Natuurbrandrisico

  21-5-2018

  In verband met droogte is vanaf 21 mei Fase 'Extra Alert' (2) van kracht...

 • Inspiratieavond

  17-5-2018

  Inspiratieavond op 6 juni: Waar haalt Haaksbergen de energie vandaan?...

Nieuws overzicht