Netwerkcafé

Gepubliceerd: 5-11-2019

Wil je kennis opdoen over hoe je klanten bereikt of over de zichtbaarheid van jouw bedrijf op internet? En wil je kennismaken met andere ondernemers? Kom dan naar het netwerkcafé op dinsdag 19 november. Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.

Je netwerk uitbreiden is erg belangrijk als (startende) ondernemer. Als mensen jouw bedrijf kennen en weten wat je doet, dan kan dat jou nieuwe klanten of interessante leads opleveren. Het netwerkcafé wordt gehouden bij de jonge ondernemers Mart Koppelman en Anto te Lintelo van LCS Haaksbergen aan de Greune 6 in Haaksbergen. Deze avond delen zij hun ondernemingservaringen. Ook is er een korte kennismaking met ROZ en het online platform StarteninTwente.nl. Naast netwerken kun je tijdens powersessies ook kennis opdoen over marketing of online zichtbaarheid. De avond wordt afgesloten met een ondernemersmarkt.

Het netwerkcafé op dinsdag 19 november begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden kan tot vrijdag 15 november via www.rozgroep.nl/haaksbergen. Deelname is gratis.

Netwerkcafé

Meer nieuws

 • 100 jaar!

  13-7-2020

  Jan-Herman Scholten feliciteert 100-jarige mevrouw te Lintelo-Horck....

 • Diamanten bruidspaar

  13-7-2020

  Bloemen en gelukwensen voor diamanten echtpaar Henk en Riky Eijsink....

 • Bedrijfsvoeringstaken

  8-7-2020

  Haaksbergen en Hengelo praten verder over samenwerking....

Nieuws overzicht