Verhuisbericht

Gepubliceerd: 19-9-2019

Vanaf het moment dat Rob Welten aantrad als burgemeester van de gemeente Haaksbergen sprak hij het voornemen uit zich zo snel mogelijk in het dorp te vestigen. In de afgelopen maanden ging hij dan ook naarstig op zoek naar een geschikte woning. En met succes. Donderdagochtend schreef Welten zich officieel in als inwoner van de gemeente Haaksbergen.

Burgemeester Welten kocht onlangs een woning in het centrum van Haaksbergen en verhuisde eerder deze week. “Het voelt goed om hier nu ook echt te wonen”, legt Welten uit. “Ik ben ook blij dat het best snel gegaan is. Het is voor mij ontzettend belangrijk om te leven in de gemeenschap waar ik als burgemeester mag werken. Zichtbaar, benaderbaar en bereikbaar. Dat wil ik zijn voor de Haaksbergenaren.”

De officiële inschrijving als nieuwe inwoner van Haaksbergen deed Rob Welten donderdagochtend. Met een sierlijke haal van zijn rechterhand zwierde de burgemeester zijn handtekening onder het inschrijfformulier. Een hand, een bos bloemen en de hartelijke gelukwensen van medewerker Burgerzaken Astrid Hilderink waren vervolgens zijn deel. En nu? “Ik loop zo even naar huis. De bloemen op de vaas zetten”, lacht Welten.


Foto: Alexander Fianke

Rob Welten

Meer nieuws

 • Bedrijfsvoeringstaken

  8-7-2020

  Haaksbergen en Hengelo praten verder over samenwerking....

 • Lintjes

  3-7-2020

  Koninklijke onderscheidingen eindelijk opgespeld na uitstel door coronamaatregelen....

 • Noaberpoort

  2-7-2020

  Vanaf 1 juli heeft de Noaberpoort iets andere openingstijden....

Nieuws overzicht