Home > Inwoner > Actueel > Kent u kandidaten voor de vrijwilligersprijs?

Kent u kandidaten voor de vrijwilligersprijs?

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vaak zelfs onmisbaar. Kent u een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie die een pluim verdient vanwege de altijd maar tomeloze inzet? Of kent u een jongere die goed bezig is en een aanmoediging verdient? Laat hem of haar dan meedingen naar de titel Vrijwilliger van het jaar 2019, Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2019 of de titel Jong vrijwillig talent 2019.

Inwoners, verenigingen en instellingen kunnen vanaf september iemand of een organisatie voordragen voor de prijs. Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier online invullen. Uiteraard is het formulier ook af te halen bij de Noaberpoort, het gemeentehuis, Theater De Kappen, gemeenschapshuis ‘t Meuken in Sint Isidorushoeve en de Trefkoel in Buurse. De formulieren moeten ingeleverd worden voor 1 november. Het Comité Vrijwilligersprijs beoordeelt vervolgens de inzendingen. De jury, bestaande uit raadsleden, bepaalt de uiteindelijke winnaars van  de vrijwilligersprijs.

Een vrijwilliger aanmelden

Tot 1 november kunt u een vrijwilliger, jong vrijwilliger of groep/organisatie voordragen, via onderstaande link.

Vrijwilligersavond

Het vrijwilligerswerk krijgt deze maanden flink wat aandacht in de plaatselijke pers met als slotstuk een vrijwilligersavond op zaterdag 7 december vanaf 20.00 uur in Theater De Kappen. De gemeenteraad organiseert deze avond om eens een keer iets terug te doen voor de vele vrijwilligers. Alle Haaksbergse vrijwilligers zijn deze avond dan ook van harte welkom. Te midden van al die mensen wordt bekendgemaakt wie vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van 2019 wordt.

Contactgegevens

Blankenburgerstraat 28,
7481 EB Haaksbergen
Telefoon: (053) 573 45 67
gemeente@haaksbergen.nl