Waar Staat Je Gemeente

Gepubliceerd: 22-1-2020

Vorig jaar deed de gemeente weer mee aan het onderzoek “Waar staat je gemeente”. Daarbij gaven bijna 600 inwoners antwoord op vragen over woon- en leefklimaat en over de relatie tussen inwoners en gemeente. Ook de gemeentelijke dienstverlening en het onderwerp zorg & welzijn waren onderwerp van het onderzoek. De resultaten van het onderzoek gebruikt de gemeente om verbeteringen door te voeren.

Op de bevraagde onderwerpen scoort de gemeente met cijfers tussen de 5,5 en 6,6 magere voldoendes. Hoewel de cijfers vergelijkbaar zijn met de uitkomsten van het vorige onderzoek in 2017, ziet de gemeente voldoende aanleiding om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. De ondervraagden konden ook een aantal open vragen beantwoorden. Een mogelijkheid waar veel inwoners gebruik van maakten.

De diverse opmerkingen en suggesties worden zorgvuldig bekeken en waar nodig en mogelijk zullen ze leiden tot vervolgacties. Daarover op een later moment meer in GemeenteNieuws. De gemeente bedankt de inwoners die de moeite hebben genomen aan het onderzoek mee te werken van harte voor hun inspanningen. 

Uitkomsten

Gemeentehuis

Meer nieuws

 • Vitaliteitsbeurs

  19-2-2020

  Vitaliteitsbeurs op zondag 8 maart in sporthal De Bouwmeester....

 • Loden leidingen

  19-2-2020

  Informatie over wat te doen met loden waterleidingen in uw woning....

 • Bericht belastingkantoor

  18-2-2020

  Appartementseigenaren in Haaksbergen géén te hoge WOZ-beschikking....

Nieuws overzicht