Natura 2000

Gepubliceerd: 21-8-2019

De natuurgebieden Buurserzand-Haaksbergerveen en Witte Veen zijn in 2013 aangewezen als Natura 2000-gebieden. Voor alle Natura 2000-gebieden in de provincie Overijssel worden maatregelen uitgewerkt om de natuur te verbeteren. Voor deze gebieden is ook een Provinciaal Inpassingsplan (PIP) gemaakt. Hierin staan alle maatregelen die nodig zijn om de natuur beter te maken. De plannen voor de gebieden in Haaksbergen liggen op dit moment ter inzage.

Op dinsdag 3 september organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met de gemeente Haaksbergen een inloopbijeenkomst. Tijdens deze inloopbijeenkomst vertellen we meer over wat we gaan doen in deze gebieden en wat dit voor u betekent. U kunt vragen stellen over de opgave, de procedure en over het indienen van een inspraakreactie.

Waar en wanneer?

De inloopbijeenkomst is dinsdag 3 september 2019 tussen 16.00 en 21.00 uur in het  Kulturhus in Haaksbergen aan de Blankenburgerstraat 40-42.

Meer informatie over Buurserzand-Horsterveen: https://www.overijssel.nl/loket/ter-inzage-zienswijz/terinzagelegging/pip-buurserzand/

Meer informatie voor Witte Veen: https://www.overijssel.nl/loket/ter-inzage-zienswijz/terinzagelegging/pip-witte-veen/

Buitengebied

Meer nieuws

 • Vitaliteitsbeurs

  19-2-2020

  Vitaliteitsbeurs op zondag 8 maart in sporthal De Bouwmeester....

 • Loden leidingen

  19-2-2020

  Informatie over wat te doen met loden waterleidingen in uw woning....

 • Bericht belastingkantoor

  18-2-2020

  Appartementseigenaren in Haaksbergen géén te hoge WOZ-beschikking....

Nieuws overzicht