Goan app

Gepubliceerd: 21-7-2022

Reist u wel eens met de Regiotaxi? Dan wordt het boeken en reizen nu nog makkelijker. Dit kan nu namelijk met de Goan app. Het gebruik van deze app levert een heleboel voordelen op. Via Goan reist u met de trein, bus, Regiotaxi of ander deelvervoer. Wat ú wenst!

Het gebruik van de app brengt de nodige voordelen met zich mee:

 • u kunt op elk moment de verwachte aankomsttijd van de Regiotaxi zien
 • u kunt op een kaartje zien waar uw chauffeur zich bevindt
 • u kunt uw resterende Regiotaxibudget bekijken
 • u kunt gemakkelijk een begeleider toevoegen aan uw reis.

En nog vele andere zaken, zoals eenvoudig berichten doorgeven aan de chauffeur. Boekt iemand anders voor u uw reizen? Laat hem of haar weten dat de Goan app ook voor hem het boeken makkelijker maakt. Al eens eerder gebruik gemaakt van Goan? De app is nu helemaal vernieuwd, dus laat u verrassen door de vele handige toevoegingen! 

Met korting reizen in de trein

Goan brengt alle manieren van reizen in Twente bij elkaar. U kiest zelf of u met de trein, bus, Regiotaxi of met ander deelvervoer reist. Reist u met het openbaar vervoer, dan heeft u dankzij de Goan app geen OV-chipkaart nodig. Reist u tijdens de daluren? Dan krijgt u met Goan ook nog eens 10% korting op uw treinreis. De reisplanner in de app houdt bovendien rekening met uw mobiliteit, bijvoorbeeld door te kijken naar welke afstand u wilt lopen naar een halte en hoe vaak u wilt overstappen. 

Gratis boodschappenpakket

Wilt u Goan ook eens uitproberen? In de maanden juli en augustus in 2022 worden er 20 boodschappenpakketten verloot onder alle reizigers. Bezoek een van uw favoriete uitjes in de buurt en maak kans! 

Klaar om te Goan?

Download de app gratis in de app store, stel de app eenvoudig in met behulp van onze stapsgewijze instelhulp en Goan! Laat u verrassen door het gemak dat Goan u te bieden heeft. Heeft u nog vragen? Bel dan naar de klantenservice van Goan: 088 - 8484 050 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur) of kijk op www.goan.nl.

Regel al je vervoer met GOAN! #twentereistmetgoan!

Meer nieuws

 • Briljanten bruidspaar

  26-5-2023

  Janna en Gerrit Zweers vierden op 24 mei hun 65ste trouwdag....

 • Pinksteren

  25-5-2023

  Openingstijden gemeentehuis en ophalen afval op Tweede Pinksterdag....

 • Aanpak oude N18

  25-5-2023

  Aanpak volgend weggedeelte oude N18 tot het Grintenbosch....

Nieuws overzicht